0
0 Cosul meu (gol)

PracticOnline.ro ofera solutia practica si comoda pentru afacerea ta. Pentru a achizitiona produsele dorite din cadrul magazinului nostru trebuie sa parcurgeti urmatorii pasii:

  • Plasarea comenzii
  • Confirmarea comenzii
  • Termenii de livrare
  • Modalitati de plata

 Plasarea comenzii

 Comanda Online

Dupa ce ati adaugat produsele dorite in cos, accesati cosul de produse prin intermediul butonului "adauga in cos" . In caseta dedicata cosului de produs veti avea optiuni care va vor permite sa modificati, sa anulati comanda initiala, precum si sa trimiteti comanda finala catre magazinului nostru online, spre procesare. Ultimul pas spre definitivarea optiunilor dumneavoastra va fi inregistrarea in cadrul unui formular a datelor necesare pentru efectuarea livrarii. Accesul la acest formular se efectueaza in urma apasarii butonului "trimiteti comanda" din cadrul cosului de produse.

 Comanda telefonica

Sunand la numarul de telefon 0766 66 44 61 care apare pe pagina noastra. Operatorii nostrii va vor prelua comanda imediat.

Programul nostru cu publicul este: Luni - Vineri: 9:00-17:00

 Comanda e-mail

Trimitand comanda dorita la adresa de e-mail office@practiconline.ro, urmand sa primiti in cel mai scurt timp confirmarea de primire a comenzii.

Confirmarea comenzii

Dupa lansarea comenzii, in cel mai scurt timp de la inregistrarea, unul din operatorii nostri va va contacta pentru a va comunica disponibilitatea produselor si termenul de livrare.

Termenii de livrare

Livrarea comenzii se va realiza prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier Express sau Dynamic Parcel Distribution la adresa indicata din formularul de comanda. Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Timpul maxim de livrare a produselor aflate in stoc este de 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii ferme.

Modalitati de plata

Plata produselor solicitate prin comanda de catre dumneavoastra se poate realiza prin:

 Numerar sau card la livrare

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Plata se va efectua catre curier, si va include si taxa de ramburs.

Daca doriti sa achitati contravaloarea comenziii dumneavoastra cu un card bancar trebuie doar sa solicitati acest lucru catre agentul de livrari.

 Transfer bancar

Poti utiliza aplicatia de internet banking a bancii tale pentru a efectua plata, exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit. Practic, dupa autentificarea in sistemul de internet banking se va afisa un ordin de plata precompletat cu toate datele tranzactiei. Prin semnarea electronica a ordinului de plata si aprobarea platii, tranzactia va fi finalizata cu succes. Plata se efectueaza instant, in conditii de siguranta maxima, utilizand sistemul de internet banking cu care esti deja familiarizat. 

Nume firma: Practic Online SRL

Cod unic inregistrare: RO33359567

Cont lei: RO55BTRLRONCRT0261483701 deschis la Banca Transilvania

 Online

Poti achita cumparaturile tale utilizand un card Visa sau Mastercard utilizand serviciile oferite de partenerul nostru PlatiOnline. Nu se vor percepe nici un fel de costuri suplimentare in masura in care alegeti aceasta modalitate de plata.

ti multumim pentru mesaj . Programul nostru de lucru este de luni pana vineri intre orele 9:00 - 17:00. Poti plasa o comanda pe www.PracticOnline.ro sau ne poti trimite solicitarea ta la adresa comenzi@PracticOnline.ro