Istoria cafel ei Hardy: Hardy este un amestec de cafea organic (BIO), atent prăjita in faimoasa prăjitorie milaneză fondată în 1954, acum în proprietatea familiei Maja. Origine si Compozitie: - 70-80 % Arabica (din Peru și Tanzania – insula Zanzibar), 20–30 % Robusta (din India)-Certificată Bioagricert & VeganOK Caracteristici: -Aroma este delicată cu note si accente citrice de lămâie și portocală amară-Gustul este acid si intens, echilibrat de o dulceață subtilă, cu nuanțe florale (iasomie, violete), scorțișoară și citrice.- Se simt și tonuri ușor fructate și cu specific de nuci . Grad de prajire si intensitate: - Prăjire medie , cu intensitate echilibrată și conținut moderat de cofeină (4/5 balansata) – ideală pentru un espresso cremos dar nu prea amar.-Aciditate intensa ( 5/5) -Cremozitatea este usoara si nu foarte densa ( 2/5) -Este o cafea care nu prezinta un gust amar (1/5) De ce merita incercat? - Blend organic, sustenabil și etic – susține practici agricole durabile.- Potrivit si pentru vegani si producatori cu responsabilitate sociala- Stil elegant, fertilizat de moștenirea milaneză a brandului „il Caffè di Milano”.Dacă doriti sa va rasfatati cu un blend organic, cu caracter citric-floral și o cremă fina, Zanzibar Hardy este o alegere excelenta.