0
0 Cosul meu (gol)

Politica de returnare

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/a ultimului produs.

Magazinul PracticOnline.ro se conformeaza 100% legislatiei in vigoare, iar produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate in termenul legal de 14 zile de la achizitie

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand un formular de retragere transmis prin e-mail la adresa noastra, office@PracticOnline.ro

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. PracticOnline.ro va putea amana rambursarea contravalorii produselor pana la primirea acestora.

 Vom efectua aceasta rambursare folosind drept modalitate de plata transferul bancar. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului. 

In orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Produsele le puteti expedia prin curier sau le puteti returna direct la adresa punctului nostru de lucru din Str. Ciorogarlei, Nr. 145C, Sat Bacu, Jud Giurgiu fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

In cazul in care alegeti sa returnati produsele prin intermediul unui curier, va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Iti recomanda pastrarea ambalajului in care au fost livrate produsele pentru protejarea integritatii acestora.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. In cazul produselor ambalate la set sunt acceptate interventii asupra unui singur set conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitatea de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Produsele de tip "comanda speciala", indiferent de categoria din care fac partea, ce sunt special personalizate sau aduse in stoc in urma unei solicitari ferme din partea ta sau a efectuarii platii in avans pentru ele, nu pot fi returnate.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor sau daca doriti doar inlocuirea acestora cu alte produse din oferta noastra, ne poti suna la 0766 66 44 61  sau scrie pe adresa office@PracticOnline.ro.

Contactează-ne