0
0 Cosul meu (gol)

Pentru siguranta tuturor, au fost luate masuri suplimentare de preventie pentru COVID-19.

Pentru a proteja sanatatea clientilor nostri, a colegilor din departamentul logistic precum si a partenerilor responsabili de preluarea si livrarea coletelor, au fost implementate masuri suplimentare de siguranta si igiena in depozitul PracticOnline.ro

  • Pentru ca angajatii nostri sa nu utilizeze mijloacele de transport in comun si sa nu intre astfel in contact cu persoane posibil infectate cu virusul COVID-19 - transportul lor de acasa si pana la locul de munca este asigurat cu masini ce sunt dezinfectate cu regularitate.

  • Tuturor angajatilor nostri le este verificata temperatura corpului la inceperea programului de lucru si, de asemenea, toti completeaza o declaratie de screening COVID-19.

  • Angajatilor ca au simptome de raceala le este recomandat sa stea acasa, pentru evitarea oricaror situatii neplacute.

  • Angajatii care se intorc la munca dupa un concediu medical trebuie sa prezinte un aviz de la medicul specialist prin care se dovedeste ca sunt apti sa lucreze in colectivitate.

  • In centrul nostru logistic s-au montat dozatoare cu dezinfectant, iar colegii nostri lucreaza cu manusi si masti de protectie.

  • Spatiile comune, birourile, masinile precum si intreaga zona de depozitate cu rampele de incarcare sunt dezinfectate dupa fiecare tura cu solutii pe baza de clor.

  • A fost interzis accesul tuturor persoanelor din exterior si a fost creeata o zona speciala, bine delimitata de ridicare a comenzilor din centrul nostru logistic.

ti multumim pentru mesaj . Programul nostru de lucru este de luni pana vineri intre orele 9:00 - 17:00. Poti plasa o comanda pe www.PracticOnline.ro sau ne poti trimite solicitarea ta la adresa comenzi@PracticOnline.ro