



Pahare carton 350ml - 12oz ripped natur D90 (30buc)
Pahare din carton in trei straturi pentru o rezistenta si un confort termic sporit, cu volum de 350 ml.(12 oz), cu diametrul superior de 90 mm.
Pahare din carton in trei straturi ce ii confera o rezistenta sporita si un confort termic considerabil imbunatatit fata de un pahar clasic.
Au un volum de 350 ml., sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -40°C si +80°C.
Diametrul partii superioare este de 90 mm., iar capacul aferent este D 90 mm.,pe care il regasiti in oferta PracticOnline.
Paharele sunt fabricate din carton de calitate superioara cu un strat de polielitilena la interior si prevazute cu un perete triplu in relief la exterior.
Impiedica cu succes incalzirea excesiva a paharului si disconfortul termic.
Paharele sunt recomandate pentru utilizarea în cafenele, brutarii dar si la diverse targuri in sesiuni de degustare sau pentru a oferi esantioane potentialilor clienti.
Paharele sunt disponibile la pachet ce contine 50 de bucati.
Specificatii
- Forma
- Rotunda
- Material
- Carton
- Capacitate
- 350 ml
- Buc / Pachet
- 50
- Referinta
- 1006021
- Tip produs
- Pahare
Alti utilizatori au cumparat si...


Capace negre, D90, cu orificiu, 12oz si...

Suport 2 pahare cutie carton (100buc)
10 alte produse in aceeasi categorie:

Cutii de burger, carton natur, 15x15x8cm...

Pahare carton 235ml - 8oz alb D80 (100buc)

Cutie dreptunghiulara 12.1L + capac alb...

Caserole cofetarie patrate 470cc (100buc)

Rola folie termosudabila 190mm*250m, 62...

Set bis tacamuri bio. lemn, furculita +...

Suport din inox pentru frapiera 18x63 cm

Bete vita in sange medium (100buc)

Sirop pentru granita, Valeriana, lamaie (5l)

Forme piccolino PA 70/45 70gr (2600buc)
Te-ar putea interesa

Capace albe, D80, cu orificiu, 8oz si...

Pahare carton 235ml - 8oz negru D80 (1000buc)

Cofraje oua gaina, carton reciclat, 10...

Paie flexibile, negre, amb. individual,...

Capac 97mm, bombat cu orificiu (1000buc)

Pahare carton, Ice Cream, 200ml (50buc)

Pahare plastic 97mm, 300ml (100buc)
