0
0 Cosul meu (gol)
Nou Pahare carton 235ml - 8oz, design black & snow, D80, 50buc Produse 9,91 lei

Pahare carton 235ml - 8oz, design black & snow, D80, 50buc

9,91 lei cu TVA
(0.1982 lei buc)
livrare in 1-3 zile lucratoare

Adaugă o notă elegantă sărbătorilor tale cu paharele carton personalizate în nuanțe de negru și fulgi de zăpadă. Cu o capacitate de 235 ml, aceste pahare sunt destinate băuturilor calde, transformând orice moment într-o experiență festivă. Fabricate din carton premium cu laminare interioară, mențin temperatura ideală a băuturilor.

Cod produs
prac_7461

Discount la cantitate

Cantitate Pret unitar Economisiti
20 9,41 lei 9,91 lei
cantitate limitata

Paharele carton personalizate cu un fundal negru elegant, decorate cu fulgi de zăpadă albi și roșii de diverse dimensiuni, aduc o atmosferă festivă în orice moment. Cu o capacitate de 235 ml (8 oz), sunt perfecte pentru băuturi calde și pot fi folosite la birou, în cafenele, brutării sau chiar la târguri tradiționale de sărbători.

Designul paharelor este inspirat de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă, creând o notă plăcută și elegantă. Aceste pahare sunt fabricate la standarde înalte, folosind carton gros premium laminat cu o peliculă de polietilenă la interior pentru a asigura o izolație eficientă și pentru a menține băutura caldă.

Cu un diametru de 80 mm în partea superioară, aceste pahare oferă o experiență confortabilă la consum. Capacele corespunzătoare acestor pahare sunt disponibile în oferta PracticOnline. Ambalate în seturi de 50 de bucăți, aceste pahare sunt o alegere practică și estetică pentru a oferi clienților sau colegilor dvs. o experiență de băut rafinată în timpul sărbătorilor.

Specificatii

Material
Carton
Capacitate
235 ml
Buc / Pachet
50
Referinta
1007461
Tip produs
Pahare

Review-uri (0)

Nu exista review-uri ale clientilor pentru moment.
Contactează-ne