Istoria cafelei Hardy: Hardy este un amestec de cafea organic (BIO), atent prăjita in faimoasa prăjitorie milaneză fondată în 1954, acum în proprietatea familiei Maja. O baghetă magică din lumea cafelei, Hardy Decaffeinato transformă rutina într-un ritual al simțurilor. Boabele sale atent decafeinizate, un amestec de Arabica și Robusta , sunt prăjite cu măiestrie în inima Italiei, țesând o poveste savuroasă de arome. Compozitie : Intensitate: 3/5 Amar: 2/5 Aciditate: 1/5 Cremoasa: 5/5 Arome si note gustative: Crema deschisa la culoara evidentiaza eleganta soiului Arabica În parfum se împletesc subtil acorduri de iarbă uscată și cacao Gustul este surprins de o aciditate delicată, îmbinată cu nuanțe generoase de cacao și iarba uscată. Finalul dulceag de nucă conferă o plăcere blândă, suficient de echilibrată și rafinată pentru un espresso autentic.